AMSTERDAM - Jessica Simpson heeft haar huwelijk naar verluidt uitgesteld. De 32-jarige zangeres zou in december in het huwelijksbootje stappen met Eric Johnson, maar dat gaat niet door.

Toch zou Simpson, over wie sinds woensdag geruchten gaan dat ze zeven maanden na de geboorte van haar eerste kind weer zwanger is, alles op alles willen zetten om voor de geboorte haar jawoord te geven.

Volgens een ingewijde is er de laatste tijd zo veel gebeurd in Jessica's leven dat haar huwelijk geen prioriteit meer heeft.

"Haar beste vriendin Cacee prikte ineens een datum in december om te trouwen met Donald Faison, haar vader raakte verwikkeld in een schandaal en ze ontdekte dat ze zwanger is", zegt de ingewijde tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

Simpson wil volgens de bron nog steeds trouwen en overweegt zelfs het huwelijk te plannen voor de baby geboren wordt. "Het maakt Jessica niet uit dat haar zwangere buik te zien zal zijn op de trouwfoto's", zegt de ingewijde. "Ze vindt dat ze haar huwelijk lang genoeg heeft uitgesteld."