Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Hans Klok in de rechtbank

Hans Klok is 'vreselijk eenzaam'

AMSTERDAM - Hans Klok heeft het nog steeds moeilijk met de breuk met zijn geliefde James Harwood. "Er gaat geen uur voorbij dat ik mijn ex-vriend niet mis", bekent de illusionist aan AD.
Door Novum

"Diep in mijn hart ben ik vreselijk eenzaam."

"James blijft maar door mijn hoofd spoken", zegt Klok over Harwood, die deze zomer na vijf jaar een einde maakte aan hun relatie.

"Hét bewijs dat ik nog steeds van die jongen houd. Hoe makkelijk ik ook een paar beeldschone assistentes in het niets laat verdwijnen, James uit mijn hoofd wegtoveren is en blijft onmogelijk. Want mijn relatie met hem, en liefde voor hem was echt, geen illusie."

Meereizen

De Australische danser Harwood verliet Klok omdat hij het niet zag zitten nog jaren mee te reizen met de 43-jarige illusionist. Hoewel Klok zijn relatie met de negentien jaar jongere Harwood koesterde, heeft hij nooit overwogen zijn goochelcarrière op een lager pitje te zetten.

"Ik ben al zo'n dertig jaar getrouwd met magie. Dat alles gooit niemand zomaar overboord voor de liefde."

Hereniging

De relatie nieuw leven in blazen is volgens Klok niet waarschijnlijk. "Ik spreek hem nog geregeld, maar een hereniging zit er waarschijnlijk niet in. Misschien dat ik volgend jaar naar Australië ga." Klok ziet zichzelf niet als 'gebroken man'. "Ik voel me rot, maar geniet van het leven."

Voorlopig is de illusionist nog niet bezig met een nieuwe liefde. "Leuke mannen staan zeker niet voor mij in de rij", weet Klok.

"Misschien ben ik wel te bekend. En zien kerels mij als die onbereikbare, ietwat ijdele man met dat wapperende ventilatorhaar."


Lees meer over:

Hans Klok

Aanbevolen artikelen