HILVERSUM - Onlangs kwam het bericht in de media dat Bram Moszkowicz weer problemen met de belastingdienst had, maar volgens de hoofdrolspeler zelf klopt dat helemaal niet.

"Dat is onzin", zegt Moszkowicz in RTL Boulevard.

"Want we hebben het over dezelfde zaak en daar heb ik een schikking getroffen met de belasting. Het was misschien wel netjes geweest als Nieuwsuur me even had gebeld. Ik heb altijd begrepen dat je hoor en wederhoor moet toepassen, maar dat gebeurt niet in deze zaak."

Het gaat de 52-jarige crimedeskundige, die een fikse belastingschuld heeft, de laatste tijd niet voor de wind. Zo liep zijn relatie met Eva Jinek op de klippen en werd hij voor het leven geschorst als advocaat. "Ze zeggen wel eens: alles wat je niet dood maakt, maakt je sterker. Dus ik ben behoorlijk sterk aan het worden", vertelt hij.

"De mensen in Nederland zijn niet gek. Ik hoor steeds vaker: ze zijn wel erg met je bezig, Bram, op allerlei fronten. En dan zeg ik: ja, dat klopt. Mensen beginnen een beetje te begrijpen wat er precies speelt", denkt Moszkowicz.