Zondag 2 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
ashton kutcher demi moore

'Dochters zetten Demi Moore onder druk'

LOS ANGELES - Rumer, Scout en Tallulah Willis, de dochters van Demi Moore, hebben hun moeder vriendelijk doch dringend opgeroepen nu eindelijke te gaan scheiden van Ashton Kutcher.
Door BuzzE

"Demi kan Ashton maar niet vergeten, ondanks dat hij overduidelijk doorgaat met zijn leven. Haar dochters vinden het niet gezond en behulpzaam dat hun moeder zo blijft zwelgen", zegt een bron tegen RadarOnline.

"Ze smeken haar om door te gaan met haar leven. Ze willen alle drie dat Demi zo snel mogelijk gaat scheiden en niet meer over hem praat. Ze moet zich richten op de toekomst en zich niet meer afvragen wat Ashton aan het doen is."

Vertragen

Eerder zei een bron al tegen RadarOnline dat Moore er alles aan doet de scheiding zo lang mogelijk uit te stellen. ''Ze heeft haar advocaten de opdracht gegeven de onderhandelingen zo veel mogelijk te vertragen. Het is nu echter op een punt gekomen dat Ashton alle eisen van Demi wil inwilligen puur om tot een schikking te komen.'' De actrice zou echter telkens nieuwe eisen op tafel leggen.

Kutcher en Moore gingen in november 2011 uit elkaar, nadat de acteur vreemd was gegaan. Ze waren zes jaar bij elkaar.


Lees meer over:

Demi MooreAshton Kutcher

Aanbevolen artikelen