Dinsdag 4 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Angus T. Jones

Two and a Half Men-acteur heeft spijt van opmerkingen

AMSTERDAM - Angus T. Jones heeft dinsdag zijn excuus aangeboden voor de uitspraken die hij deed in een interview over zijn comedyserie Two and a Half Men.
Door NU.nl

Dat meldt persbureau AP. In een verklaring zegt de 19-jarige acteur, die de rol van Jake op zich neemt, dat hij veel respect heeft voor zijn collega's bij de serie, waaronder de maker Chuck Lorre.

"Het spijt me als mijn opmerkingen onverschillig en oneerbiedig waren tegenover mijn collega's en een gebrek aan waardering aangaven voor de ongelooflijke kans waarmee ik ben gezegend", aldus de acteur. "Dat was niet mijn bedoeling."

Jones sprak eerder zijn walging uit over de serie. Hij noemde het 'rotzooi' en 'zeer onbehoorlijk'. Hij heeft naar eigen zeggen god gevonden en betreurt dat hij te zien is in een show die 'je hoofd vult met troep'. Bovendien roept hij kijkers op niet meer in te schakelen.

"Als je kijkt naar Two and a Half Men, stop alsjeblieft met kijken", zegt Jones in een filmpje dat op internet is gezet door kerkgenootschap Forerunner in Californië. "Ik speel in Two and a Half Men en ik wil er geen deel meer van uitmaken."

Aanbevolen artikelen