Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
alec baldwin, genevieve sabourin

Stalker Alec Baldwin negeert dwangverbod

NEW YORK - De vrouwelijke stalker van Alec Baldwin, Genevieve Sabourin, heeft het dwangbevel dat tegen haar werd uitgevaardigd, overtreden.
Door BuzzE

De 40-jarige Canadese actrice zou op 8 november, tegen de regels in, hebben getwitterd over de 30 Rock-acteur en diens vrouw Hilaria Baldwin.

Volgens de New York Post werd Sabourin dinsdag schuldig bevonden door een rechtbank in New York. Haar straf zal later worden bepaald. In de tweet, waarin ze Hilaria tagde, schreef ze: "Hoe Hilaria Baldwin en Alec Baldwin mijn leven verwoestten."

Haar advocaat, Maurice Sercarz, stopte dinsdag tevens met de verdediging van Sabourin omdat ze hem nog geld verschuldigd is en ze zijn advies negeert. Hij vertelde de rechter: "Mevrouw Sabourin vindt het blijkbaar een goed idee om te twitteren, om op televisie de zaak te bespreken en met andere media te praten, in tegenstelling tot mijn advies."

Genevieve beweerde tegenover de rechter dat ze 'te zwaar wordt gestraft'. "Ik ben al wereldwijd neergezet als een slechterik. Deze zaak heeft mijn leven al verwoest", aldus Sabourin.


Lees meer over:

Alec Baldwin

Aanbevolen artikelen