Zaterdag 24 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is gelukkiger als single

HOOFDDORP - Olcay Gulsen is sinds een tijdje weer single en geniet daar optimaal van. "Die donkere wolk die op de een of andere manier steeds boven mijn hoofd hing, is weg."
Door NU.nl

"Ik voel me onwijs sexy nu ik single ben", vertelt Gulsen aan Grazia.

"Spannend hoor, om in Londen of Amsterdam over straat te lopen en al die leuke mannen om me heen te zien. Toen ik niet beschikbaar was, lette ik daar niet op, ik verplaatste me gewoon van A naar B. Maar nu neem ik toch even de tijd om mijn ogen de kost te geven."

Olcay Gulsen maakte deze zomer een einde aan haar relatie met oud-voetballer Edgar Davids. "Dit is de allereerste keer in mijn volwassen leven dat ik single ben en ik geniet met volle teugen.

"Het komt ook op een goed moment: ik ben happy, zit goed in mijn vel en doe mijn eigen ding. Dat is natuurlijk een enorme sexfactor voor mannen, als je uitstraalt dat je ze niet nodig hebt. Dus ik vermaak me prima."

Liever alleen

"Ik heb met mezelf afgesproken dat ik liever de rest van mijn leven alleen blijf dan nog één keer een ongelukkige relatie te hebben", vervolgt ze. "Ik heb een te gekke familie, lieve vrienden, een droombaan. Een relatie moet dan wel helemaal top zijn, anders ga ik er gewoon niet voor."


Lees meer over:

Olcay Gulsen

Aanbevolen artikelen