DORNOCH - Vrienden en familie van Robbie Williams hebben zich in het Schotse Dorloch verzameld voor een feestmarathon rond de 30e verjaardag van de Britse zanger. Voor de 'moeder aller verjaardagen' is vijf dagen lang het monumentale Skibo Castle afgehuurd.

Williams en zijn gasten verblijven in hetzelfde kasteel dat in als decor diende voor het huwelijk van Madonna met regisseur Guy Ritchie. Een overnachting in een van de vele sfeervolle kamers van Skibo Castle kost omgerekend bijna 2000 euro per nacht. Het dagblad The Scotsman meldde maandag dat zich onder de genodigden in elk geval de ouders van Williams en zijn zus Sally bevinden, alsmede zijn beste vriend Jonothan Wilkins en acteur Max Beesley.

Geen alcohol

Gastheer Robbie Williams heeft al zijn gasten gevraagd tijdens hun verblijf in Skibo Castle geen alcohol te drinken. Volgens een bericht in de Britse krant The Star in Dorloch worden louter sapjes en thee geserveerd. Daar is met begrip op gereageerd door alle aanwezigen, die bekend zijn met de overwonnen drankproblemen van ex-partybeest Williams.

Het uitgestelde verjaardagsfeest van Robbie Williams - hij werd vorige maand al 30 jaar - gaat nog zeker tot woensdagavond door.