HILVERSUM - Rob Kamphues heeft spijt van zijn kortstondige relatie met Mona Liza Machado. Hij heeft zijn dochtertje Monica-Louise nog steeds niet gezien.

Dat vertelt hij maandagavond in RTL Boulevard.

''Het heeft van alles met me gedaan. Er gaat veel door je heen. Ik heb heel veel steun gekregen uit onverwachte hoeken, maar ik heb ook rare verwensingen gehoord. Je gaat wel anders naar de wereld kijken. Ik weet nu heel goed wie mijn vrienden zijn en wie niet'', zegt de KRO-presentator.

Kamphues heeft spijt. ''Ja,als ik haren op mijn hoofd had, dan had ik ze er allemaal uitgerukt.''

De Reünie-presentator heeft twee zoons uit een eerder huwelijk. ''Ik ben naar mijn jongens toe altijd heel eerlijk geweest. Vanaf het eerste moment. En de oudste zei pas nog: 'Wat sneu voor dat meisje, dat ze niet weet wat voor leuke halfbroertjes ze heeft'.''

Achtbaan

RTL claimt dat Kamphues niet eerder in de media vertelde over de achtbaan waar hij de afgelopen anderhalf jaar in heeft gezeten. Dat is niet juist, want begin oktober interviewde Het Parool hem over de affaire.

Machado werd op 3 mei van dit jaar door de politierechter in Haarlem veroordeeld tot 120 uur voorwaardelijke werkstraf voor het stalken van Kamhues en het plegen van huisvredebreuk in de woning van de KRO-presentator.

Ze ging in hoger beroep. Haar dochtertje Monica-Louise werd op 10 augustus 1 jaar.