AMSTERDAM - Opzij heeft dinsdag de glossy Sis gepresenteerd. Dat gebeurde tijdens een besloten bijeenkomst in de Amsterdamse bioscoop Cineac. Sis, dat viermaal per jaar verschijnt, is los te koop en wordt de abonnees van Opzij toegezonden.

Sis is een glossy voor, tijdens en na je werk, heet het op de website Don't miss Sis. Het blad biedt reportages over mode, psychologie, management, geld, beauty en boeken. De Sis-website wil een trefpunt voor werkende vrouwen zijn. Verder kunnen lezeressen workshops volgen.

Macht

Het eerste nummer is gewijd aan het thema Macht. Clinton bleef ook na zijn actie 'creatief met sigaar' de machtigste man ter wereld, terwijl 'global leader' Mabel Wisse Smit wegens een avontuurtje werd verguisd. Ten onrechte, aldus Sis.

Inhoud

Verder staat in het blad onder meer een onderzoek naar dames met invloed in Nederland, ditmaal bij de televisie en de rechterlijke macht, een artikel over intimidatie met tips tegen psychoterreur, een reportage over solliciteren tijdens een recessie en een reportage succesvol onderhandelen aan de keukentafel, ofwel: hoe red je de relatie?