AMSTER|DAM - Hans Breukhoven is een stoute jongen, Linda zegt (nog) geen 'ja', prinses Ariane wil kapper worden en Sylvie is een zenuwinzinking nabij. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Hans Breukhoven heeft een nieuwe liefde. Hij heeft de boel in Wassenaar opgedoekt en is in Londen gaan wonen. Story weet te melden dat Connie er vrede mee heeft.

Sterker nog: Hans en zijn vriendin zijn komen buurten bij Connie in Amsterdam. Het was heel gezellig en de dame is van hoog niveau, verklapt Connie. Privé heeft een foto.

De dame heet Najla en is Libanees. Het niveau van de botox en fillers is inderdaad hoog, zien we. Opgespoten lippen en strakgetrokken ogen, net als bij Connie.

Nu maar hopen dat Hans haar trouw is. In Privé geeft Hansje toe regelmatig 'heel stout' te zijn geweest en tijdens zijn huwelijk met Connie veel one-night-stands gehad te hebben.

Kappertje spelen

Sinterklaas kwam aan in Scheveningen. Daar stonden de drie prinsjesjes te wachten, met mama Máxima. Maar o jee, wat zien we daar? De jongste, Ariane, heeft een heel bijzonder kapsel. Geen lange lokken meer, maar een piekerig, plukkerig rommeltje.

Privé kan wel raden wat er is gebeurd: Ariane heeft kappertje gespeeld. En goed ook, want de hele bovenkant is kort geknipt. Toch leuk om te merken dat de prinsjesjes dezelfde stoute dingen doen als 'gewone' meisjes. En later kapster willen worden, en geen prinses.

Linda de bruid?

Linda de Mol is dolgelukkig met haar Jeroen. In de 100ste Linda deze maand staat hij in het blad als 'leuke man'. Story viste daar de opmerking uit dat hij misschien wel met Linda wil trouwen. Haar beide ouders leven nog en hij zou het romantisch vinden haar hand te vragen aan (schoon)papa.

'Daar schrok ik wel een beetje van' zegt Linda in Story. Aan de andere kant geeft ze toe dat ze niet bij voorbaat 'nee' zou zeggen. 'Hij weet vast wel wat hij zegt. Het zou een mooie verrassing zijn'. 'Huwelijksaanzoek voor Linda' kopt Story dan ook juichend, mét twee trouwringen erbij.

Uitbuiter Barbie

Oh Oh Cherso-Barbie heeft weer wat bedacht. Ze gaat een fan-dag geven. De locatie is natuurlijk haar eigen café in Den Haag. Weekend vindt het niet zo leuk dat Barbie er een commerciële happening van maakt. De meeste Bekende Nederlanders doen een fanclubdag gratis.

Praatje maken, handtekening zetten, met iedereen op de foto, dat soort dingen. Om Barbie te ontmoeten moet je in de bus blazen. Voor twee uurtjes samenzijn met de platinablonde Haagse moet je 17 euro betalen. Inclusief snoep, limonade en chips, dat dan weer wel, weet Weekend.

Sylvie ergert zich

Het valt niet mee om voetbalvrouw te zijn. Neem nou Sylvie Meis. Man Rafael van der Vaart werkt tegenwoordig in Hamburg. Het gezinnetje woont voorlopig in een hotel. Maar dat is verre van ideaal, verzucht Sylvie in Story. "Je gaat je overal aan ergeren. Dat je na het ontbijt niet nog even gezellig kunt zitten met je gezin".

Daar kunnen we ons iets bij voorstellen. Je gaat niet in je pyama in de ontbijtzaal rustig een broodje eten. Maar dan komt 'ie, de opmerking: "Aan de lift, die op elke etage stopt". We willen Rafael bij deze aanmanen snel een huis voor zijn lieftallige, gevoelige vrouwtje te regelen. Want wie zich al doodergert aan een lift die op elke etage stopt, is een zenuwinzinking nabij.

Blote onderbroek

Party heeft een echt lullige foto op de cover. Beautydokter Robert Schoemacher tilt zijn echtgenote Claudia op de schouders. Ze hebben lol, dat zie je. Maar het lachen zal Claudia zijn vergaan bij deze foto. Ze zit wijdbeens in beeld, haar jurk omhoog gestroopt met haar hele panty zichbaar.

En dat is net zo’n panty met zo’n onelegante, ingebreide broek er in. Claudia had pijn aan haar voeten en man Robert wilde haar galant naar de auto dragen. Verderop in het blad staan ook foto’s van de optil-actie, maar waarom Party nou juist deze oncharmante op de cover zet? Deze reportage komt vast niet bij de Schoemachertjes thuis op het prikbord te hangen.

Watte?

Privé doet een vreemde ontdekking. Onder het vastgelakte 'helm' haar van koningin Beatrix zit iets raars. Een piepklein plastic buisje gaat haar oor in. 'Wordt Beatrix doof?' vraagt het blad zich af. Want het moet haast wel een gehoorapparaatje zijn.

Een 'oortje' van de beveiliging is het zeker niet, weet een bron. Ook een microfoontje van iemand die haar iets toefluistert -bijvoorbeeld namen of tijdens een speech- is het niet. Het moet dus wel een heel klein gehoorapparaat zijn in het oor van Beatrix. 'Het zou vervelend zijn wanneer zij telkens 'wat zegt u' zou moeten zeggen', meent Privé te weten.