LOS ANGELES - De oudere zussen van Robert Pattinson hebben eindelijk besloten Kristen Stewart te vergeven voor haar slippertje met regisseur Rupert Sanders eerder dit jaar.

Dat meldt de website HollywoodLife.com.

Pattinson vergaf zijn 22-jarige vriendin al eerder en de twee zijn sinds enkele maanden weer een koppel. Zijn zussen hadden meer tijd nodig om Stewart te vergeven, maar hebben het onlangs gedaan ter wille van hun 26-jarige broertje.

Een kennis vertelt tegenover HollywoodLife.com: “Het was erg belangrijk voor Kristen om het vertrouwen en de liefde van Robs familie terug te winnen, en dat is haar nu gelukt."

Sterker

Volgens de bron is de band tussen de zussen van Pattinson en zijn vriendin sterker geworden. "Kristen heeft echt laten merken hoe veel spijt ze had. Robert's zussen zijn trots op hoe ver ze nu is gekomen en weten dat zij goed voor hun broer zorgt."

Onlangs werd bekend dat Stewart waarschijnlijk toch zal spelen in het tweede deel van Snow White And The Huntsman, de film waarbij ze viel voor Sanders. Laatstgenoemde zal niet terugkeren als regisseur voor het tweede deel.