Cindy Crawford nog steeds mooiste voor echtgenoot

NEW YORK - Ook voor het voormalige supermodel Cindy Crawford beginnen de jaartjes langzamerhand te tellen, maar wat haar man Rande Gerber betreft is ze nog steeds de mooiste vrouw op aarde'.

Dat verklaart de horecamagnaat in het tijdschrift Haute Living.

De 50-jarige Gerber zegt over zijn 46-jarige vrouw: "Ik heb werkelijk de mooiste vrouw ter wereld. Ik zie haar nu nog precies zoals ik toen ik haar voor het eerst ontmoette. Iedere ochtend als ik naast haar wakker word, besef ik hoe gelukkig ik ben."

Volgens Crawford, die samen met Rande de 13-jarige Presley en de tienjarige Kaia heeft, is vriendschap de reden voor hun gezonde relatie. "We zijn nu 14 jaar getrouwd en we kennen elkaar al bijna 20 jaar en de basis van onze relatie is onze sterke band. We zijn echt dol op elkaar en respecteren elkaar. Daarnaast hebben we ook veel lol samen."

Ze vervolgt: "Het leven kan soms stressvol zijn en met name als je kinderen hebt, maar we zorgen ervoor dat we genoeg tijd voor elkaar vrijmaken. We zien elkaar als vrienden en dat werkt, al kijk ik natuurlijk ook nog steeds erg graag naar hem."

Lees meer over:
Tip de redactie