Tatjana Simic nog lang niet klaar met sexy imago

AMSTERDAM - Tatjana Simic is nog niet klaar met haar sexy imago.

In september zou de 49-jarige zangeres, model en actrice hebben gezegd haar imago van stoeipoes achter zich te laten, maar niets blijkt minder waar te zijn. "Een grote misvatting", aldus Tatjana. "Dat zijn niet mijn woorden."

"Als één blad schrijft dat ik van mijn sexy imago af wil, staat het de volgende dag honderden keren op internet", hekelt Tatjana.

Maar ook al zou de brunette liever als een grijze muis door het leven gaan, ze betwijfelt of dit haar zou lukken. "Je komt nooit van een sexy imago af", legt ze uit. "Je kunt wel beslissen om te stoppen met fotoshoots die enigszins sexy getint zijn."

Naaktreportage

Dat Tatjana zelf niet van plan is om te stoppen met dergelijke shoots blijkt wel uit de naaktreportage die het model doet voor het kerstnummer van Playboy.

Nog meer prikkelende fotoreportages sluit de actrice voor de toekomst dan ook niet uit. "Waarom zou je überhaupt iets uitsluiten? Je weet niet eens of je morgen nog leeft", sluit Tatjana af. "Ik zou zeggen: geniet van vandaag en morgen zien we wel weer."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie