LOS ANGELES - Ariel Winters voormalige babysitter heeft een getuigenis afgelegd ten gunste van diens moeder Chrystal Workman.

Dat meldt TMZ.

De 14-jarige Modern Family-actrice beschuldigde haar moeder onlangs van mishandeling, maar volgens de babysitter was daar nooit sprake van.

Volgens de entertainmentsite schreef de babysitter in haar getuigenis: “Als een gediplomeerde thuishulp, die getraind is in het herkennen van mishandeling, heb ik nooit enige tekenen van seksuele, psychische of emotionele mishandeling waargenomen bij Ariel."

Er is momenteel een bittere strijd om het voogdijschap van Ariel gaande. Haar moeder Chrystal werd na de beschuldigingen van haar dochter het voogdijschap ontnomen. Ariel staat nu onder tijdelijk toezicht van haar oudere zus Shanelle.

Een nicht van Chrystal kwam ook naar voren in haar verdediging. Volgens haar verklaring is de jonge actrice zich niet bewust van de ernst van haar beschuldigingen en schaarde ze zich achter Chrystals bewering dat Ariel haar simpelweg wil terugpakken omdat ze Ariel verbood een 18-jarige jongen te daten.

“Christal is een bijzonder lieve, zorgdragende en beschermende ouder”, aldus de nicht.