LOS ANGELES - Katy Perry is naar verluidt weer 'totaal geobsedeerd' en 'tot over haar oren verliefd' op John Mayer.

De 28-jarige zangeres en de 35-jarige zanger werden afgelopen zaterdag gespot tijdens een verjaardagsfeestje en waren bijzonder innig met elkaar.

Dat meldt USMagazine.com.

Volgens insiders wijkt Perry niet meer van Mayer's zijde sinds de twee weer volop aan het daten geslagen zijn. “John had zijn hand op haar rug en ze waren constant aan het zoenen. Het leek wel of ze in hun eigen wereldje waren”, vertelt een van de feestgangers.

Het verjaardagsfeestje van hun gezamelijke vrienden Sophia Rossi en Liz Meriwether, is de laatste in een rij van feestjes waar Perry en Mayer zich openlijk romantisch gedragen, sinds hun korte breuk in augustus.

Aandacht

Een andere bron verklaarde onlangs dat Perry amper aandacht schonk aan haar gasten tijdens haar eigen 28-jarige verjaardagsfeest. “Ze sprak zelfs amper met haar vrienden. Het was alleen Katy en John. Ze is echt geobsedeerd door hem.”

Een vriend van de zangeres zei dat ‘Katy denkt dat ze John kan veranderen’ en dat ze ‘niet een van zijn vele veroveringen wil zijn’. Vrouwenverslinder Mayer datete eerder onder andere Taylor Swift, Jessica Simpson, Jennifer Aniston en Jennifer Love-Hewitt.