LOS ANGELES - Het valt Jessica Simpson door de recente verhalen over haar vader zwaar om zich aan haar Weight Watchers-dieet te houden.

De actrice/zangeres heeft last van vreetbuien, zegt een ingewijde tegen RadarOnline.

Onlangs kwam Joe Simpson (54) in het nieuws omdat hij in het geheim homoseksueel zou zijn. De geruchten gaan dat papa een relatie heeft met een man van 21 en een mannelijke escort heeft ingehuurd. De onthullingen laten zijn dochter niet onberoerd.

"Jessica houdt zich niet meer zo goed aan haar dieet sinds de beschuldigingen in de media zijn gekomen", vertelt de bron.

"Ze wijkt er niet van af, maar neemt wel grotere porties en raakt daardoor niet zoveel kilo's kwijt als de bedoeling is", gaat de insider verder. "Ze weet dat ze als het gezicht van Weight Watchers meer discipline moet tonen, maar op dit moment worden de emoties haar even teveel."

Scheiding

Zijn vrouw Tina zou na 35 jaar huwelijk de scheiding hebben aangevraagd omdat Joe homo is, maar hijzelf ontkent dit. "Jessica zag het echt totaal niet aankomen. Ze begrijpt niet waarom Joe zo lang bij haar moeder is gebleven, maar ze zal hem steunen in zijn besluit", zei een bron eerder.

De 32-jarige blondine moet nog aan het idee wennen dat haar vader wel eens homo zou kunnen zijn, maar ze peinst er niet over om hem aan de kant te zetten. "Joe is er altijd voor haar geweest als ze hem nodig had. Niet alleen als vader, ook als haar manager."