AMSTERDAM – Sebastiaan LaBrie onthulde dit jaar dat hij en zijn vriendin wel eens een trio hebben, maar in de praktijk gebeurt dat nauwelijks. "Samen erover praten is vaak spannender dan de daad zelf."

Dit vertelt de presentator in een interview met Viva. LaBrie en zijn vriendin Kim denken dan vooral aan een trio om op die manier de behoefte van vreemdgaan 'samen in te vullen.'

"De voorpret is de helft van de lol. Samen fantaseren over iemand. En vaak blijft het daarbij."

Ik heb helemaal niet zo’n behoefte aan andere vrouwen en eerlijk gezegd zit ik er niet op te wachten om met een andere gast oefeningen te doen."

Koningin

De 42-jarige LaBrie heeft nog een verklaring waarom de fantasie leuker is dan de ervaring. "Bij een trio vind ik het belangrijk dat mijn meisje nooit het gevoel heeft dat ik meer plezier haal uit de andere vrouw", legt hij uit.

"Mijn vrouw is te allen tijde de koningin van mijn wereld. Tijdens een trio ben aan ik het dirigeren en zit ik veel in mijn hoofd, want experimenteren met een andere vrouw is leuk, maar Kim is het belangrijkste. Dat zij een mooie ervaring heeft, is belangrijker dan mijn eigen genot."

Lange sessie

Het geheim van het seksleven van Labrie en zijn vriendin, die inmiddels elf jaar een koppel vormen, is dat ze het niet vergeten te doen. "Elkaar uit het oog verliezen ligt op de loer als je lang samen bent."

"Wanneer we merken dat we even niet zo actief zijn geweest, maken we tijd om helemaal in elkaar op te gaan. Vaak is een lange sessie waarbij je elkaar veel aandacht geeft veel prettiger dan vier keer even snel het konijntje doen."