LOS ANGELES - Bradley Cooper vindt dat een vriendje eerlijk, liefdevol en zorgzaam moet zijn. Dat vertelt hij in een interview met Glamour Magazine.

Bradley deelde in het verleden de lakens met bekende schoonheden als Renee Zellweger en Jennifer Aniston.

Tegenwoordig heeft hij een relatie met de drie jaar jongere Zoe Saldana. Bradley weet uit ervaring dat het erg belangrijk is om een vrouw goed te behandelen.

"Ik doe mijn best om altijd liefdevol te zijn. Volgens mij is dat de sleutel tot een succesvolle relatie", zegt de 37-jarige acteur, die over het algemeen maar weinig loslaat over zijn liefdesleven. "Ook probeer ik zo eerlijk mogelijk te zijn. En zorgzaam."

Internet

Ondanks een imposante acteercarrière is de kans trouwens klein dat Bradley naast zijn schoenen gaat lopen. "In dit vak word je elke dag op je plaats gezet. Je hoeft maar even op internet te kijken en twee seconden later sta je weer met beide benen op de grond", stelt de The Hangover-ster.

"Ik heb wel eens online gekeken wat er over me wordt geschreven, maar ik lees nooit recensies van de films waarin ik speel. Die zijn zo gekleurd", vindt Cooper. "Je moet gewoon trouw blijven aan de film die je wilde maken. Het is onmogelijk om iedereen tevreden te stellen."