NEW YORK - Leonardo DiCaprio heeft zijn vriendin Erin Heatherton naar verluidt gedumpt, omdat hij zich nog niet wil settelen. 

De New York Post denkt te weten dat dit de voornaamste reden van de breuk is.

"Erin wilde dat hun relatie serieuzer zou worden, maar Leo is er niet klaar voor om zich te settelen", aldus een bron, die verbaasd is dat de 37-jarige acteur niet verder wil met het 23-jarige Victoria's Secret-model. "Het lijkt ongelooflijk dat hij zich niet wil settelen met één van de mooiste vrouwen ter wereld."

Vrijdag werd bekend dat het koppel na tien maanden uit elkaar is gegaan. Us Weekly meldde dat een druk werkschema van beiden hier de reden voor is.

Feesten

Het lijkt er volgens de New York Post echter op dat DiCaprio helemaal niet druk is, behalve dan met feesten. Bronnen van de tabloid hebben hem omringd door modellen gespot op verschillende Halloweenfeestjes. Heatherton heeft Halloween gevierd met een meidenavond, met onder anderen Doutzen Kroes, haar collega bij Victoria's Secret.

Inception-acteur DiCaprio werkt momenteel in New York aan de film The Wolf of Wall Street van regisseur Martin Scorsese.