LOS ANGELES - De tepel van Khloe Kardashian was woensdagavond live op de Amerikaanse televisie te zien door haar doorschijnende bloes, maar ze zit niet met de opschudding die hierdoor is veroorzaakt.

"Het is nu eenmaal zo, we hebben allemaal tepels", aldus de X Factor-presentatrice tegen Us Weekly.

De zus van Kim kon ook wel lachen om de grap die jurylid Simon Cowell er over maakte. ''Ik denk dat de airconditioning vanavond hoog staat, als ik zo naar Khloe kijk'', zei hij. Khloe is juist blij dat hij erover begon. "Als niemand erover had gesproken, zou het raar zijn geweest."

Khloe had via haar oortelefoontje al te horen gekregen dat haar tepels door de paarse blouse heen te zien waren, dus toen Simon er een opmerking over maakte, brak dat voor haar het ijs.

Dat wil niet zeggen dat ze niet heel even door de grond had willen zakken. "Ik dacht, 'Het is mijn eerste dag! Waarom gebeurt mij dit? Word ik ontslagen?'"

Eerste klus

X Factor is de eerste presentatieklus voor Khloe op televisie. Eerder was ze op de radio te horen en ook is ze te zien in verschillende realityshows rondom haar gezin, waaronder Keeping Up With The Kardashians.