Donderdag 29 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Rick Engelkes

Rick Engelkes moest drempel over voor onderbroek-scène

AMSTERDAM - Voor de film Verliefd op Ibiza stond Rick Engelkes in zijn onderbroek voor de camera. Erg prettig voelde de acteur zich daar niet direct bij.
Door NU.nl

In het dagelijks leven is de acteur namelijk best wel ijdel. "Het is een gezonde ijdelheid: ik wil gewoon een beetje fris en fit blijven. Dus ik sport regelmatig en werk niet dagelijks een bak patat naar binnen", vertelt hij aan Grazia.

Voor Verliefd op Ibiza, waarin hij een man met een midlifecrisis speelt, moest hij het allemaal een beetje laten gaan. "Ik moest mijn baard laten groeien, omdat die grijzig is, en ik heb de sportschool een beetje gemeden. Tijdens de opnames mocht ik mijn buik niet inhouden; ik moest ‘m zelfs lekker uitzetten. Dat was wel spannend”, aldus Engelkes.

"Toen ik op een gegeven moment in mijn onderbroek voor de camera stond, moest ik me even ergens overheen zetten", geeft hij toe. "Ja, verdorie, ik doe er alles aan om zo fit mogelijk te blijven en opeens moet je dat loslaten. Terwijl ik dacht: wacht eens even, zo wil ik er niet uitzien, met zo’n buik."

"Ik hoop ook dat ik er later niet zo uit ga zien. Het was een kleine overwinning op mezelf. Straks op dat grote witte doek zal het ongetwijfeld even slikken zijn, haha."


Lees meer over:

Rick Engelkes

Aanbevolen artikelen