AMSTERDAM - Robbie Williams woont momenteel in Engeland voor zijn pasgeboren dochter, maar gaat aan het einde van het jaar wel weer terug naar de Verenigde Staten.

De 38-jarige zanger verruilde de VS, waar hij jarenlang in Los Angeles heeft gewoond, voor Engeland zodat zijn dochter een Engels paspoort heeft. "En een dubbele nationaliteit, dat is altijd handig", zegt Williams in een interview met Veronica Magazine.

De zanger blijft echter niet in Engeland wonen. "Zo tegen het einde van het jaar gaan we wel weer terug, want dat hele slechte weer hier, dat trek ik echt niet."

Williams zegt dat hij doodsbang was om vader te worden, maar weet inmiddels dat hij er ook veel liefde voor terugkrijgt. "Het is vreemd om te bedenken dat je je eigen familie creëert, iemand die - als het goed is - een vriend van je zal worden."

Opblazen

Het huisje-boompje-beestjegebeuren maakt de zanger naar eigen zeggen wel ongedurig. "Als alles goed met me gaat, wil ik dat op de een of andere manier ook altijd weer opblazen. Dat zit gewoon in me."

Tegelijkertijd staat hij op het punt van zijn leven dat hij de middelbare leeftijd ziet aankomen. "En dat terwijl ik dacht dat ik nooit middelbaar zou worden, daar ben ik helemaal niet voor ontworpen. Maar je wordt op een dag wakker en je ziet dat het zover is. En dan is het te laat."