AMSTERDAM - Hoewel Ruud Feltkamp dolgelukkig is met zijn nieuwe vriendin Michelle, denkt hij voorlopig nog niet aan samenwonen.

Ondanks dat de twee elkaar al langere tijd kennen, wil Feltkamp niet te hard van stapel lopen. "Samenwonen gaat me nog een stapje te ver", vertelt de 23-jarige GTST-acteur aan Grazia.

"Ik deel nu een huis met mijn broer en dat werkt prima."

Nog niet zo lang geleden riep hij nog om het hardst dat hij misschien wel tot zijn 30e vrijgezel zou blijven. Kort daarna kreeg de acteur echter toch een vriendin.

"De dingen zijn veranderd sinds ik met haar ben. Wat me zo aantrok in het single leventje, is dat je met niemand rekening hoeft te houden. Maar nu ben ik het liefst bij haar", aldus Feltkamp.

Vonk

Het kersverse koppel is al jaren bevriend, maar de vonk sloeg over tijdens een vakantie in Italië. "Normaal gesproken stort ik me niet zo snel in een relatie, maar we hebben elkaar sindsdien non-stop gezien. Het voelt gewoon heel goed."

"Ik weet wat ik aan haar heb en dat het haar echt om mij gaat. Als je in de kroeg met een meisje aan de praat raakt, gaat het vaak toch vooral om het werk dat je doet."