LOS ANGELES - Gezinsuitbreiding onderweg voor acteur Ian Ziering en zijn vrouw Erin.  

De Amerikaanse acteur, die bekend werd door zijn rol in Beverly Hills 90210, verwacht in mei een broertje of zusje voor zijn dochtertje Mia.

''Ik voel me gezegend. Een gezin is iets dat ik altijd heb gewild'', zegt de 48-jarige acteur tegen People. ''Met een tweede kindje wordt deze droom gerealiseerd.''

Het stel kreeg in april 2011 dochter Mia Loren. ''We wijzen op Erins buik en vertellen haar dat er een baby in zit'', vertelt de acteur. ''Nu wijst ze zelf op haar moeders buik en zegt daarbij 'baby'.'' De ouders weten nog niet welk geslacht hun tweede spruit heeft.

Steve Sanders

Ziering en zijn vrouw trouwden in mei 2010. Ziering werd in de jaren negentig bekend door zijn rol van Steve Sanders in de populaire Amerikaanse tienersoap Beverly Hills 90210.

Samen met onder anderen Jason Priestley en Luke Perry groeide hij uit tot een waar tieneridool. Tegenwoordig is Ian bezig met van alles en nog wat. Hij acteert, maar is ook druk met het produceren en pitchen van tv-programma's. ''Ik heb veel ijzers in het vuur'', zegt Ziering.