Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat: de Heinsbroekjes ineens weer opduiken, Beau 'beaus' was, Youp van 't Hek uithaalt naar voetballer Gullit en maar weer blijkt dat alle BN'ners voor geld te koop zijn. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

De Heinsbroekjes

Long time no see. De Heinsbroekjes, ex-minister en multimiljonair Herman en zijn veel jongere vriendin Judith, zijn behoorlijk lang weg geweest uit de publiciteit. Likte Herman zijn wonden na de val van het kabinet? Volgens Privé wel. Judith en Herman zouden ernstige relatieproblemen hebben omdat Herman thuis zit te mokken om wat er gebeurd is. Hij werd een tiran in huis. Het is zelfs zó erg, dat Judith op zichzelf gaat wonen. Volgens 'een vriendin' tenminste. Want volgens Weekend en Party is er juist helemaal niets aan het handje. Het jet-set paar liet zich maar wat graag fotograferen tijdens de modeshow van Frans Molenaar en ontkende stellig relatieproblemen te hebben. De aap komt uit de mouw als Herman de pers meldt dat hij een nieuwe politieke partij 'Lijst Nieuwe Politiek' aan het oprichten is. Ahaa, dus daarom laten ze opeens hun gezicht weer zien. Slim publiciteitsstuntje dus.

Beaus

Hij heet een rebel te zijn, maar eigenlijk hebben we nog nooit ècht iets in die richting gezien. Presentator Beau van Erven Dorens heeft een brutaal imago, maar ook dat van een corpsbalachtige, brallerige student. Op tv tijdens RTL Boulevard is hij meestal poeslief en slecht een klein beetje ondeugend, in zijn columns daarentegen wil hij nog wel eens ageren. Maar nu heeft Beau toch ècht bewezen dat er wel iets van een branieschopper in de vader van drie kinderen huist. Beau was uitgenodigd voor het Boekenbal en had daar flink gedronken. Hij liep een paar (illegaal binnengeglipte) studenten tegen het lijf en probeerde op hen uit of hij nog kon brallen. Na een paar opmerkingen over en weer had Beau er genoeg van. Hij haalde uit en verkocht de student een ram voor z'n kop. Het leuke is dat het hele voorval gefilmd is en in Privé zien we de beelden. Beau in een hawaii-hemd, de student in keurig rokkostuum en dan… beng! Beau maakte de volgende dag een grapje over het voorval 'Na 500 keer te hebben misgeslagen, wat je natuurlijk niet zag op tv, werd het tijd dat ik hem een keer raakte'. In een column schrijft collega Albert Verlinde juichend over zijn collega Beau. Albert is maar wat trots op zijn stoere collega.

Gullit zakkenvuller

In Privé een fijn relletje russen Ruud Gullit en Youp van 't Hek. Die laatste heeft namelijk Ruud ervan beschuldigd zijn zakken te vullen over de ruggen van arme kindertjes. Wat is er aan het handje? Ruud Gullit is liefdadigheidsambassadeur van de Postcodeloterij. Hij bezoekt arme landen en laat zien naar welke goede doelen het geld heen gaat. Een mooi gebaar van de voetballer, denk je. Totdat je hoort dat Ruud voor deze 'liefdadigheid' 60.000 Euro per jaar vangt! 'Dat is logisch en normaal, zijn portret is veel waard' geeft de Postcodeloterij dit enorme bedrag toe. Youp is woedend over deze zakkenvullerij 'Dan ga je als multimiljonair op een vuilnisbelt staan roepen 'mensen, dit is erg'. En vervolgens stuur je na afloop een rekening' blaast de cabaretier. Henny Huisman, ook werkzaam voor de Postcodeloterij, probeert de boel te sussen en zegt dat het allemaal wel meevalt. 'Alleen de reis en het verblijf worden betaald' volgens Henny. Dan heeft Henny zakelijk ergens iets verkeerds gedaan en Gullit goed. Die houdt er immers 60.000 Euro aan over. Of Henny heeft het juist goed gedaan en verrijkt zich niet ten koste van een goed doel.

Over the top

In Party een lijstje met wat BN'ners vragen voor een optreden. Dat is niet niks, blijkt. Zo treedt good-old Rob de Nijs met band 1,5 uur op voor E 14.000. Oké, maar dan heb je ook echt wat, met Malle Babbe en zo. Anders is het met Suger lee Hooper. Wat ze precies doet is niemand duidelijk, maar ze vraagt er wel 3565 Euro voor! Net als Georgina Verbaan (E 4550), waarvan iedereen weet dat ze niet kan zingen. En dan te bedenken dat onze vriendelijke vriend Frans Bauer op een besloten feestje al voor E 6810 naar je toe wordt gereden door pa Bauer. Jamai zit daar niet ver onder, de bebrilde tiener vraagt maar liefst 6150 Euro. René Froger is het helemaal naar het hoofd gestegen. De man die al tien jaar geen hit meer heeft gehad en nu zijn populariteit probeert op te vijzelen met een reality-soap, durft 25.000 Euro te vragen! Het goedkoopst is het om startende soapie's (GTST Lieke van Lexmond, Lizelotte van Dijk) achter de bar te planten. Twee uurtjes tappen voor je bezoek kost tussen de 1100 en 1400 Euro. Maar ja, grote kans dat je bezoek de meisjes niet eens herkend, zo onbekend zijn ze nog.