MIAMI - In het schandaal over de uitgelekte sekstape heeft Hulk Hogan een schikking getroffen met zijn voormalige beste vriend Bubba the Love Sponge. 

Financiële details zijn niet bekendgemaakt, maar volgens TMZ is een publieke spijtbetuiging van Bubba onderdeel van de deal.

Bubba, wiens echte naam Todd Alan Clem luidt, bracht maandag een excuusbrief naar buiten. Hierin beweert hij dat Hulk geen idee had dat hij tijdens het bedrijven van de liefde werd opgenomen en dat Hulk niets te maken heeft met het naar buiten brengen van de pikante beelden.

Openbaarmaking

''Ik geloof dat Hulk nooit betrokken is geweest bij de exploitatie van de video of probeerde ervan te profiteren.'' Bubba besluit de brief met de belofte dat hij de krachtpatser en zijn juridische team zal helpen uit te vinden wie er verantwoordelijk is voor de openbaarmaking van de amateurfilm.

Hulk richt zijn juridische pijlen voortaan op de uitgever Gawker Media en Bubba's ex-vrouw Heather Clem, Hulks tegenspeelster op de seksfilm. Hulk eist in een rechtszaak 100 miljoen dollar schadevergoeding.