LOS ANGELES - Mila Kunis (29) is niet zwanger. Een woordvoerster van de actrice heeft dit tegenover The Sun gezegd, nadat geruchten de ronde deden dat ze in verwachting zou zijn.

De Hollywoodactrice werd onlangs gefotografeerd met een welgevormde buik. De geruchtenmachine kwam meteen op volle gang, zeker ook omdat Kunis altijd heeft uitgesproken graag moeder te willen worden.

Eerder dit jaar sprak ze tegen Glamour magazine haar wens uit. "Ik wil een gezin. Ik ben liever verliefd en met een baby, dan dat ik een film maak."

Ervaring

Ook de biologische klok van Ashton Kutcher (34) zou inmiddels aardig aan het tikken zijn. "Hij wil al heel erg lang kinderen, maar dat wilde niet echt lukken met Demi Moore. Waarschijnlijk mede vanwege haar leeftijd", vertelt een vriend aan Star magazine.

"Om Mila te overtuigen dat ze moeder moet worden, komt Ashton met het argument dat hij al genoeg ervaring heeft met de drie dochters van Demi."

Ashton en Mila zijn sinds enkele maanden aan het daten, nadat Ashtons huwelijk met Demi Moore na zes jaar op de klippen liep.