LONDEN - Tom Cruise heeft een einde gemaakt aan de geruchten dat hij niks meer zou zien in Scientology, de religie waar hij al 25 jaar een groot aanhanger van is.

De acteur woonde eerder deze maand namelijk een evenement van de kerk bij in Engeland. Zo weet de Daily Mail.

De 50-jarige acteur onderbrak de opnames van de film All You Need Is Kill om als gast aanwezig te zijn bij de bijeenkomst in West Sussex.

Volgens een van de aanwezigen was Cruise niet alleen gekomen naar het evenement. "Hij was samen met een donkerharige vrouw. Hij zat, samen met nog wat andere mensen, in een aparte VIP ruimte."

Cruise voelde zich er erg thuis en de insider laat weten dat hij meezong met het kerklied voordat hij, net iets eerder dan de rest, vertrok.

Twijfels

De bron benadrukt verschillende keren dat Cruise geen twijfels heeft aan zijn geloof. "Je zag dat het hem goed deed dat er zoveel mensen waren. Het was zijn eerste publieke optreden voor Scientology sinds zijn scheiding. Het lijkt er heel duidelijk op dat hij nog steeds een aanhanger is van de religie."

Eerder gingen er geruchten dat Cruise zou twijfelen aan Scientology. Zo zou hij volgens de Engelse tabloid The Mirror denken dat zijn scheiding van Katie Holmes het gevolg is van zijn betrokkenheid bij de kerk. En met haar zou hij het belangrijkste in zijn leven zijn verloren.