AMSTERDAM - Justin Bieber is niet de enige ster met een bizarre aanklacht aan zijn broek. Ook Tom Cruise is om absurde redenen aangeklaagd.

Een man, die zich Slim Shady Holmes noemt, wil een schadevergoeding van 34 miljoen dollar (ruim 26 miljoen euro) van Cruise. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die entertainmentsite Radar Online heeft gepubliceerd.

Slim Shady Holmes zegt de voogdij over Cruises 6-jarige dochter Suri te willen. Het meisje wordt volgens de man gehersenspoeld door Scientology, het geloof dat Cruise aanhangt.

Daarnaast beweert Slim Shady Holmes dat hij Cruise 'in zijn ondergoed heeft zien staan dansen met John Travolta' en is hij ervan overtuigd dat de acteur Octomom gaat bezwangeren.

Last Samurai

De man eist een schadevergoeding van ruim 26 miljoen euro van Cruise, hoewel hij niet duidelijk maakt welke schade hij heeft geleden.

"Tom Cruise deed zich voor als The Last Samurai en viel me aan", is een van de vele bizarre beweringen van de man, die ook andere sterren in zijn aanklacht noemt. "Cruise indoctrineerde Suri met herhalingen van Dawson's Creek."

Eerder deze week werd Justin Bieber geconfronteerd met een maffe aanklacht. Een man, die beweert de vader van Biebers liefje Selena Gomez te zijn, zou onder meer een creditcard gestolen hebben om een penisvergroting mee te kunnen betalen.