LOS ANGELES - Justin Timberlake heeft op zijn website excuses gemaakt voor de video waarin een aantal daklozen hem en zijn vrouw feliciteert met hun huwelijk. 

Dat meldt TMZ. Er was ophef ontstaan over de video waarin verschillende daklozen hun felicitaties voor het pas getrouwde koppel uitspraken.

Het filmpje, dat tijdens het feest in Italië aan de gasten zou zijn vertoond, begint met de tekst 'Groeten van je vrienden uit Hollywood die niet konden komen'.

Timberlake schrijft op zijn website dat hij de video smakeloos vindt. Hij zegt verder dat hij niks te maken heeft met de totstandkoming van het filmpje en dat deze absoluut niet op zijn bruiloft is vertoond. "Bij deze bied ik mijn oprechte excuses aan iedereen die zich gekwetst voelt aan."

Tot slot schrijft Timberlake dat hij behoorlijk boos is op de makers van het filmpje. "Mijn vrienden zijn goede mensen maar ze hebben hier de plank volledig misgeslagen." Hij heeft ook al een passende straf bedacht. "Reken er maar op dat ik ze minimaal 100 uur vrijwilligerswerk laat doen."

Bekijk hier het veelbesproken filmpje: