LOS ANGELES - Volgens de voormalige babysitter van Britney Spears is het niet waar dat er drugs aanwezig waren in haar huis.

Leah Frand, de 'nanny' van Spears, heeft nooit drugs gevonden in het huis van de zangeres, verklaart ze tegenover TMZ.

Volgens haar heeft Sam Lufti, de manager van Spears die de aantijgingen maakte, de drugs daar vermoedelijk zelf neergelegd.

Leah Frand werkte in 2007 zes maanden voor de popdiva. Naar eigen zeggen was ze 24 uur per dag bij de haar in de buurt. "Ik heb nog nooit meth of een andere drug gezien in dat huis", zei de babysitter tegen de entertainmentwebsite.

Drugsprobleem

Lufti, die claimt dat hij de manager van de zangeres was, heeft een rechtszaak tegen Spears en haar ouders aangespannen wegens contractbreuk. Hij vertelde in de rechtszaal hoe Britney worstelde met een drugsprobleem. In haar huis zou hij een zak met de drug meth hebben aangetroffen.

Maar Lufti liegt, aldus de voormalige babysitter. Ze noemt hem een 'low life loser' die zo wanhopig in Britney's wereldje wilde mee blijven draaien dat hij misschien wel zelf de drugs in haar huis heeft gelegd. Om uiteindelijk haar 'life coach' te worden.

Lufti beweert dat hij in 2007 en 2008 door Britney werd ingehuurd. Maar ook dat is volgens Leah een leugen. Sam was nooit in dienst bij Britney. "Ik weet eerlijk gezegd niet wat hij in godsnaam in haar leven deed."