'Cheryl Cole liegt in boek'

LONDEN - Cheryl Cole kwam onlangs met haar versie van alles wat er gebeurde rond haar vertrek uit de populaire tv-show X Factor.

Maar volgens de schrijver van de biografie van Simon Cowell klopt er helemaal niks van wat de zangeres beschrijft.

Aan Now Magazine vertelt biograaf Tom Bower: "Wat ze schrijft over wat er gebeurde in Amerika is fantasie. Simon bleef maar contact zoeken met haar, maar ze weigerde om zijn telefoontjes te beantwoorden."

Ook vertelt hij dat Cowell het amusant vond om haar kant te lezen. "Hij vond het een absolute giller", aldus een Bower.

Lafaard

In haar boek schrijft Cole dat Cowell haar niet zelf benaderde om over haar ontslag te praten.

"De lafaard had niet eens het lef om me te bellen of me een sms'je te sturen om me te waarschuwen dat dit eraan zat te komen", aldus de zangeres. Om duidelijk te maken dat ze het hier niet mee eens was stuurde ze de 52-jarige Cowell een boze brief, zo schrijft ze.

"Ik haat je. Ik begrijp dat je een zakenman bent en wat ik hiervan heb geleerd is dat zaken doen belangrijker voor je is dan vriendschap."

Amerika

Na drie jaar in de jury te hebben gezeten in de Britse X Factor mocht de zangeres met Cowell mee voor de presentatie van het programma in Amerika. Maar vlak nadat het programma was begonnen kreeg ze van de producer te horen dat ze niet meer welkom was in het jurypanel.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie