Olcay Gulsen wordt ambitieus van kritiek

AMSTERDAM - Olcay Gulsen heeft een behoorlijke hoeveelheid kritiek over zich heen gekregen, maar ze weet hier een positieve draai aan te geven.

Tegen Spits vertelt de zakenvrouw, die het afgelopen jaar ook nog eens behoorlijk wat aandacht kreeg omdat haar relatie met Edgar Davids uit ging, dat haar ambitie er grenzeloos door is geworden.

Dat ze dit letterlijk neemt, is te zien in New York, waar ze donderdag een filiaal van haar modelabel Supertrash opende.

Antwerpen was al eerder aan de beurt en volgende maand volgt Londen. Volgens onder meer Quote zou Gulsen flink gelogen hebben over haar opleiding en haar bedrijf, maar die kritiek had ze even nodig, zegt ze.

Comfortzone

"Daardoor werd ik weer scherp. Ik zat teveel in mijn comfortzone, omdat het zo goed ging met het merk. Iedereen heeft af en toe kritiek nodig. Het maakte dat ik alleen maar meer zin had in een volgende stap."

Met het filiaal in New York is Gulsen nog niet klaar. Het liefst wil ze er meerdere, naast nog meer vestigingen in Nederland. Ook heeft ze plannen voor een tweede parfum. "Ik hoop diep in mijn hart dat ik de critici allemaal hun ongelijk ga bewijzen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie