The Voice was 'redding' voor Martijn Krabbé

AMSTERDAM - Martijn Krabbé heeft naar eigen zeggen veel aan The Voice of Holland te danken. De presentator beleefde een moeilijke tijd toen zijn huwelijk met Amanda op springen stond.

"Het klinkt misschien oppervlakkig, maar The Voice heeft me door de eerste tijd heen getrokken", zegt Krabbé maandag in het AD.

"Op de allereerste auditiedag was ik net verhuisd naar een volstrekt leeg appartement", vertelt de 44-jarige Krabbé. "Ik was helemaal naar de klote. Nul energie. Heel verdrietig. Ik wilde mijn huwelijk redden, maar wist niet hoe."

De tv-persoonlijkheid, die vrijdag voor The Voice de Televizier-Ring in ontvangst nam, is blij met het succes en de vrolijkheid van de talentenjacht. "Alles kon. Je moest wel erg ongelukkig zijn om daar niet een beetje van te genieten."

Naar de klote

Inmiddels is de presentator, die nu weer gelukkig is met Amanda, stressbestendiger geworden.

"En ik verlies bijna nooit meer mijn geduld. Als de kinderen er niet waren geweest, was ik misschien naar de klote gegaan", aldus Krabbé. "Ik denk het niet, maar je weet nooit. Ik was er in elk geval nooit zo sterk uit gekomen."

Lees meer over:
Tip de redactie