ANTWERPEN - Gert Verhulst verbrak zijn relatie met K3-zangeres Josje Huisman omdat hij nog steeds hield van zijn ex-vriendin Ellen Callebout.

Dat vertelt hij in het AD. Ook de media-aandacht heeft volgens hem bijgedragen aan de breuk.

De relatie tussen de 44-jarige baas van Studio 100 en de 26-jarige Huisman duurde enkele maanden. In juni maakten ze bekend dat het voorbij was. De reden bleef tot nu toe onbekend.

"Het was verre van makkelijk toen ik er tijdens mijn relatie met haar achter kwam dat mijn hart toch was blijven kloppen voor mijn ex Ellen. Ze bleef maar in mijn hoofd zitten", vertelt Verhulst over de breuk.

Vergrootglas

"Vanaf het allereerste moment lag onze relatie onder een enorm vergrootglas", vervolgt de presentator.

"Vrijwel elke stap die we buiten de deur zetten werd beschreven of gefotografeerd. Ook al ben ik publiciteit gewend, dit voelde niet goed. In België viel het nog wel mee, media in Nederland waren agressiever. Josje en ik vonden dat vervelend. Je zou ook kunnen zeggen dat onze relatie ook is bezweken aan druk van buitenaf."

Wel zijn de twee als vrienden uit elkaar gegaan. "Josje en ik hebben onze verhouding harmonisch beëindigd. Ik gun haar het allerbest met Johnny de Mol."