AMSTERDAM - Kristen Stewart en Robert Pattinson zijn voor het eerst sinds hun relatiecrisis weer samen op de gevoelige plaat vastgelegd.

Het Amerikaanse programma Entertainment Tonight heeft een kiekje gepubliceerd waarop de twee samen in Los Angeles een bar bezoeken.

Volgens bronnen heeft het stel met tien vrienden vier uur doorgebracht in de bar. Ooggetuigen vertellen dat er geen enkele spanning was tussen de twee en dat het acteurskoppel het erg gezellig had.

Al langer gaan geruchten dat de 26-jarige Pattinson en de 22-jarige Stewart het weer hebben bijgelegd. Hun relatie verkeerde eerder dit jaar in zwaar weer nadat de actrice toegaf dat ze tijdens opnamen van de film Snow White and the Huntsman was vreemdgegaan met regisseur Rupert Sanders.

Expres

Stewart en Pattinson verschijnen later deze maand weer voor het eerst weer officieel samen in het openbaar om hun film The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 te promoten. Er gaan geruchten dat de twee zich nu expres samen hebben laten fotograferen ter promotie van de film, die volgende maand uitkomt.