AMSTERDAM – Jort kelder is nog niet bezig met kinderen, maar sluit niet uit dat dit ooit wel gaat gebeuren. "Voor een man is het natuurlijk niet zo moeilijk om op latere leeftijd een kind te maken."

De journalist heeft samen met zijn vriendin Lauren Verster twee katjes aangeschaft die voor het koppel veel tijd opslokt.

"Monsters zijn het en we hebben onze handen eraan vol, dus kinderen zijn op dit moment geen optie", zegt Kelder in de Linda.

Hij heeft zijn vriendin, met wie hij inmiddels twee jaar samen is, wel kinderen beloofd. "Ik ben heel dol op haar dus misschien gaat het ooit gebeuren."

Kerstavond

De romance tussen hen beiden begon op kerstavond. "Het was een koude winternacht, min twaalf. We liepen op sneeuwschoenen en de enige manier om te voorkomen dat we zouden bevriezen, was zoenen", aldus Kelder in het magazine.

De oud-hoofdredacteur van Quote werd de ochtend na de date alleen wakker. "Ik wilde het rustig aan doen met deze dame. Ik keek door het raam en dacht: wat is ze betoverend mooi en leuk en slim en stoer. De rest is geschiedenis."

De nieuwe Linda ligt vanaf woensdag 17 oktober in de winkel.