LOS ANGELES - Scarlett Johansson is weer vrijgezel. De 27-jarige actrice zou naar verluidt onlangs haar relatie met Nate Taylor na tien maanden hebben verbroken.

De breuk volgt enkele dagen nadat Johansson ‘heftig flirtend’ werd gespot met een goede vriend van Lindsay Lohan. Dat meldt Daily Mail.

Een insider verklaart: “Ze hebben nooit echt samengewoond, maar Nate heeft al zijn spullen uit Scarletts huis gehaald en teruggebracht naar zijn eigen appartement. De relatie is definitief voorbij en de breuk was alles behalve vriendschappelijk.”

De Avengers-actrice en de 38-jarige Taylor begonnen in januari te daten, vrijwel direct na haar korte romance met acteur Sean Penn. Het eind van haar meest recente relatie volgt op de berichten dat de blondine al enige tijd met diverse mannen zou flirten, inclusief haar ex Jared Leto.

Domingo Zapata

Johanssons laatste flirt was met kunstenaar en goede vriend van Lindsay Lohan, Domingo Zapata afgelopen woensdag in een nachtclub in New York. Een ooggetuige onthult: “Ze was overduidelijk aan het flirten met Domingo. Ze hadden erg veel lol samen en er speelde zeker wat tussen die twee.”

Vorige maand werd Johansson nog knuffelend en hand in hand gespot met haar ex Leto tijdens een politieke bijeenkomst in North-Carolina. Destijds ontkende ze nog een eventuele breuk met Taylor en verklaarde ze dat zij en Leto ‘slechts goede vrienden zijn’.

De Iron Man-ster scheidde in 2011 van acteur Ryan Reynolds na een huwelijk van vier jaar. Reynolds huwde onlangs actrice Blake Lively.