AMSTERDAM - De overleden Guusje Nederhorst verdient miljoenen, het koningshuis houdt uitgaven privé en Rachel Hazes heeft een minnaar. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Nou moe: Rosalie van Breemen is weer terug bij haar ex, niemand minder dan Alain Delon. Jaren geleden gingen ze vechtend uit elkaar. Rosalie keerde met hangende pootjes terug naar Nederland. Ze liet het niet na haar ex volledig af te branden. Razendsnel trouwde ze met een andere miljonair, een brillengigant.

Ze scheidde en tikte een bankier op de kop. Maar deze week staat ze in Weekend en Story innig knuffelend met Alain op de foto. Beetje jammer dat je recht onder haar jurkje kijkt en zicht hebt op haar onderbroek, maar verder zitten de tortelduifjes gezellig samen naar een modeshow te kijken. Benieuwd hoe lang het duurt.

Guusjes hondjes

De één z’n dood, is de ander z’n brood. Dat gaat wel heel letterlijk op voor Dinand Woesthoff. Zijn Guusje Nederhorst bedacht vlak voor haar overlijden een boekje over twee hondjes. Woezel en Pip werden populair en inmiddels is er een hele lijn van de twee. Alle inkomsten gaan naar een bedrijf van weduwnaar Dinand (van de band Kane).

Twee procent wordt gedoneerd aan een stichting met Guusjes naam, die iets doet voor een goed doel. Weekend rekende uit dat Dinand in 2009 maar liefst 2 miljoen omzet haalde, in 2010 1,2 miljoen. In elk geval heeft Guusje’s zoontje Dean Maddy een mooi spaarpotje voor later van zijn moeder.

De nieuwe mevrouw Gullit

Ja hoor, Ruud Gullit heeft een nieuw liefje gevonden. Hing hij eerst de vermoorde onschuld uit tijdens de scheiding - Estelle had immers Badr Hari - nu is hij zelf weer bezet. Geen blondine deze keer, maar een exotische brunette. "Die nog nooit van me heeft gehoord", twitterde de oud-voetballer. Geen golddigger dus. Ja, ja, moeten we dat geloven?

Ruud heeft aan zijn kinderen verteld dat hij weer verliefd is. Zijn kinderen van zijn Italiaanse ex hoopten nog even dat Ruud weer voor hun moeder zou kiezen. Maar nee, dat was uitgesloten. De vierde mevrouw Gullit komt uit Mexico en is een zeer verzorgd, gestyled poppetje. Begin 40, dus ook weer niet piep. Klein nadeeltje: ze woont in Amerika. Ruud zal heel vaak op en neer moeten vliegen voor zijn Margarita.

Maxima's schoenen

Wat kosten de schoenen van Maxima? Dat zullen we helaas niet precies te weten komen. Wel pleit Story voor meer openheid over de kosten van het Koningshuis. RTL dook ooit in de papierwinkel en kwam met ‘schokkende’ details. Zo betaalde Defensie de tonnen onderhoud aan Beatrix' boot De Groene Draeck. En vlogen Bea, Max en Lex voor 1,5 miljoen euro naar privé-bestemmingen met het regeringsvliegtuig.

Ook dit jaar wilde RTL de uitgaven uitpluizen, maar het ministerie heeft besloten geen openheid te geven. Frits Wester (verslaggever) vindt dit niet kunnen en ook SP-kamerlid Ronald van Raak is tegen. Hij pleit zelfs voor een 'nullijn' voor de leden van het koningshuis. Die hebben dit jaar 60.000 euro extra gekregen, terwijl verder iedereen moet bezuinigen. Emile Ratelband drukt het zo uit: "Het kan niet zo zijn ‘ik betaal, zij bepalen’. Dat doet mijn ex vrouw al genoeg".

Rubberen Robbie Kamphues

Presentator Rob Kamphues heeft spijt. Hij had een korte affaire met een knappe dame, die prompt zwanger werd. Sindsdien achtervolgt ze hem. De zaak is zelfs voor de rechtbank geweest.

Rob heeft spijt. Niet van het dochtertje dat is geboren, maar van al het gedoe er omheen. En van het feit dat hij onbeschermde seks heeft gehad. "Jongens, gebruik dat ding nou, anders zit je in dezefde shit als ik", probeert hij er nog belerend van te maken. Privé doopt hem om tot Rubberen Robbie en kopt 'Spijt van liefdesbaby'.

Italiaanse minnaar

Rachel Hazes probeerde een tijd een relatie uit met de Italiaanse Niccolo. Dat ging uit, vanwege de afstand maar ook omdat Niccolo niet stoer genoeg is. Een tijd lang was Rachel alleen. Geen man kan het halen bij André, zei ze altijd. Maar inmiddels heeft ze Niccolo weer afgestoft en ingevlogen.

Hij mag nu haar minnaar zijn. Geen relatie, dat wil ze niet, wel 'lovers'. Hoe ze dat doet, staat er niet bij. Want Rachel vertelt dat ze met zoon Dré samen in één bed slaapt. "Als hij een keer een meisje ontmoet, gaat hij ergens anders heen", vertelt Rachel. En zij dan? Of moet Dré dan op een matrasje in de walk-in closet?