AMSTERDAM - Nick en Simon zijn niet bang dat er plotseling een einde komt aan hun populariteit, vertelt het duo vrijdag in het AD. Ze willen het succes zo lang mogelijk vasthouden.

"Het stopt altijd", zegt Simon Keizer. "Dat calculeer ik nu al in, om straks niet in een zwart gat te vallen. Er komt altijd een andere act die ons aftroeft en waardoor wij een stapje terug moeten doen. We zijn geen superband als U2 of Coldplay. Ons doel is wel om het succes zo lang mogelijk te rekken."

De zangers en juryleden in The Voice of Holland menen dat het succes eigenlijk geen keerzijde heeft. "Mijn Annemarie vindt het lang niet altijd leuk dat ik zo vaak van huis ben", aldus Keizer.

"Als ik op maandag voor drie dagen naar Vlaanderen vertrek, zegt ze: 'Was het maar donderdag, dan zie ik je gelukkig weer.' Maar ze zal nooit zeggen: 'Ik heb liever dat je het rustiger aan doet en vaker thuisblijft.' We gunnen elkaar onze eigen successen."

"Ik heb een ideaal beroep voor het vaderschap, want ik ben meestal overdag thuis en ga pas weg als de kinderen al slapen", aldus Nick Schilder, die onlangs voor de tweede keer vader werd. "Ik zie mijn kroost vaker dan vrienden die na kantoor en files thuiskomen en dan nog moeten eten. Zo’n leven zou ik lastiger vinden."