LOS ANGELES - De docent die is aangeklaagd door LeAnn Rimes voor het opnemen van een telefoongesprek zonder haar toestemming, heeft om uitstel van de rechtszaak gevraagd.

Ze zoekt nog een advocaat en geldschieters om zich in de rechtbank te kunnen verdedigen. De advocaat van de countryzangeres heeft het uitstel van een paar weken toegekend.

Docent Kimberly Smiley is een moeder van zes kinderen en vertelt in een interview met RadarOnline dat ze moeite heeft maandelijks de touwtjes aan elkaar te knopen.

''Nu worden we geconfronteerd met een proces van een machtig advocatenkantoor uit Beverly Hills. Het valt niet mee een advocaat te vinden'', zegt ze.

Twitter

De docent stopte met het volgen van LeAnn op Twitter, waar fans en vijanden met elkaar overhoop lagen over de affaire van LeAnnn en acteur Eddie Civian. LeAnn greep de telefoon en belde de fan woedend en vloekend op. Smiley nam het bizarre gesprek op. Ze hoorde nooit iemand zo veel vloeken, zegt ze.

Smiley zat nooit te wachten op aandacht, vertelt ze Radar. ''De rechtszaak legt financieel grote druk op ons. Voor LeAnn zal het geen probleem zijn, die krijgt de aandacht die ze wil, maar voor ons is dit behoorlijk stressvol en pijnlijk.''