Ex Rob Kamphues heeft spijt van avontuurtje

AMSTERDAM - Mona-Liza Machado heeft spijt van haar affaire met KRO-presentator Rob Kamphues. De twee hadden een kortstondige relatie, waarna Marchado vorig jaar augustus beviel van een dochtertje. "

"Als er iemand spijt heeft van onveilige seks, dan ben ik het wel", twitterde ze woensdag.

Marchado is boos na uitspraken van Kamphues. Hij deed in een interview met Het Parool voor het eerst een boekje open over de affaire.

Daarin zou hij onder meer hebben beweerd dat hij ervan baalt dat hij geen condoom gebruikte. "Trek voortaan maar een condoom over je kop zou ik zeggen", tiert Marchado op Twitter.

Seksverslaving

"Ik wilde niet eens meteen alles, maar meneer was zo geil dat hij zijn richting al had gevonden voordat ik er erg in had", gaat ze verder. Volgens Marchado heeft Kamphues, die ze onder meer een leugenaar en drol noemt, een seksverslaving. "Ik ben blij dat ik geen aids heb gekregen van die vreemdganger."

Marchado werd in mei veroordeeld tot een contactverbod en een voorwaardelijke celstraf. Ze zou Kamphues hebben gestalkt toen ze ontdekte dat ze in verwachting was van hem. Ook werd haar verboden de presentator zwart te maken via social media.

Onterecht

"Ik mag hem niet zwartmaken en ben daarvoor onterecht veroordeeld en hij doet het nu zelf wel", twittert Marchado woensdag.

Kamphues laat via zijn woordvoerder weten niet op 'de onwaarheden' van zijn ex in te willen gaan. "Het heeft gewoonweg geen zin."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie