Ruud Gullit heeft nieuwe liefde

AMSTERDAM - Ruud Gullit steekt niet langer onder stoelen of banken dat hij een nieuw liefje heeft.

De oud-voetballer plaatste op Twitter foto's van zichzelf en zijn nieuwe vlam Margaritha in een tropisch oord.

"We hebben het heel leuk samen. Mijn Margaritha en ik", maakte Gullit wereldkundig. "We hebben een geweldige tijd gehad en na het restaurant zijn we de salsa en merengue wezen dansen in een salsaclub."

Ruud en de Mexicaanse Margaritha zouden elkaar in juli hebben leren kennen in Saint-Tropez. "Ze is een latina, de warmte die ze geeft en uitstraalt is geweldig", glunderde Gullit woensdagavond in RTL Boulevard.

Margaritha woont in Florida, wat de relatie met Ruud bemoeilijkt. "Je moet toch wel wat afstand overbruggen. Maar door die afstand hebben we ook de tijd gekregen om elkaar goed te leren kennen."

Goedgekeurd

Margaritha is al goedgekeurd door Ruuds kinderen. "Ze vinden het leuk voor me, hun mening was het belangrijkste voor me. Margaritha heeft ook kinderen, het is belangrijk dat we daar goed voor zorgen en goed nadenken over hoe we dingen zullen doen."

De tortelduifjes zijn van plan met beide gezinnen op vakantie te gaan. "Ik ben er heel content mee."

In juni werd bekend dat Ruud en Estelle Cruijff het na twaalf jaar huwelijk voor gezien hielden. De nicht van Johan Cruijff heeft een relatie met Badr Hari. De kickbokser zit momenteel achter de tralies, wegens verdenking van poging tot doodslag.

Lees meer over:
Tip de redactie