Hulk Hogan vreest voor tweede sekstape

LOS ANGELES - De nachtmerrie van Hulk Hogan is nog niet ten einde. De worstelaar is bang dat er een nog een sekstape uitlekt. 

Dat heeft een bron laten weten aan RadarOnline. Hogan heeft zijn kinderen en ex-vrouw na het opduiken van de eerste tape laten weten dat er wellicht nog een video in omloop is.

"Hulk is heel bang dat er een nieuwe sekstape opduikt", aldus de bron dichtbij de familie. De familie hoopt niet dat hun naam nog erger door het slijk wordt gehaald. "Ze hadden nooit gedacht dat Hulk ze zo voor schut zou zetten."

Bubba the Love Sponge

TMZ meldt dat dat Hulk dinsdag naar de politie is gestapt om uit te vinden wie de sekstape heeft opgenomen en gelekt. De entertainmentwebsite denkt zelf al te weten wie er achter het filmen en verspreiden van de tape zit: Hulks beste vriend Bubba the Love Sponge.

De vrouw die op de tape te zien is, zou Bubba's echtgenote zijn. De radio-dj zou Hulk toestemming hebben gegeven om het met zijn vrouw te doen. TMZ meldt nu dat Bubba waarschijnlijk al die tijd van plan was om de seks te filmen en om hier geld aan te verdienen.

Pensioen

De site heeft de laatste minuten van de video gezien en heeft Bubba, nadat Hulk is vertrokken, tegen zijn vrouw horen zeggen: "Als we ooit met pensioen willen, dan hoeven we alleen maar deze opnames te gebruiken."

Hulk zelf liet dinsdag nog weten ervan overtuigd te zijn dat Bubba niet de boosdoener is.

Volgens advocaat David Houston is de dader, wie het ook is, sowieso strafbaar, omdat de tape zes jaar geleden zonder Hulks toestemming werd gemaakt en nu zonder zijn toestemming is verspreid. De voormalig worstelaar heeft de website Gawker schriftelijk verzocht om de één minuut durende video te verwijderen. Dat is nog niet gebeurd.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie