'Kim Kardashian boos op ex Reggie Bush'

LOS ANGELES - Kim Kardashian is naar verluidt 'zwaar ontdaan' door het nieuws dat haar ex-vriend, American football-ster Reggie Bush, en zijn nieuwe vriendin een baby verwachten. 

De reality-ster en Bush waren drie jaar lang een koppel en hoewel Kardashian nu gelukkig is met Kanye West, komt het nieuws toch hard aan.

Een bron verklaart tegenover RadarOnline: "Kim is behoorlijk van de kook na het horen van het nieuws dat Reggies nieuwe vriendin, Lilit Avagyan, zwanger is. Ze dacht altijd dat ze met Reggie zou trouwen en een gezin met hem zou stichten. Reggie vond het destijds echter te vroeg. Voor Kim voelt het als een klap in haar gezicht omdat hij nu wel een kind wil met Lilit en destijds niet met haar."

Kardashian is echter niet alleen boos op Bush, ook met haar ex-man Kris Humphries heeft ze nog een appeltje te schillen. “Kim is zwaar gefrustreerd dat de scheiding van Kris nog steeds niet rond is. Kris houdt de scheiding tegen en zolang het nog niet officieel is, kan ze niet met Kanye trouwen. In de publiciteit houdt ze zich sterk, maar ze is zeker niet blij met de huidige omstandigheden”,aldus de insider.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie