Demi Lovato ontkent relatie met Niall Horan

LOS ANGELES - Demi Lovato ontkent dat ze datet met Niall Horan van One Direction. 

In Teen Vogue ontkracht de 20-jarige zangeres de geruchten over een relatie tussen de twee. Lovato  en de 19-jarige Horan werden begin vorige maand gespot tijdens een ‘intiem’ etentje na de MTV VMA Awards in Los Angeles.

Een ooggetuige verklaarde destijds tegenover Celebuzz dat het ‘veel weghad van een eerste date’. Vanaf toen ging de geruchtenmachine in Hollywood draaien. De mentor bij de Amerikaanse X Factor liet nu echter weten dat de twee slechts vrienden zijn.

Ze schrijft in Teen Vogue over Horan: “Het is een geweldige, lieve jongen, maar we zijn gewoon goede vrienden. Ik bevindt me nu op een punt dat ik me moet focussen op mezelf. Een relatie zit er voorlopig niet in, aangezien ik eerst vrede moet sluiten met mezelf.”

Rehab

De voormalige Disney-ster liet ook weten dat haar leven drastisch is veranderd sinds haar tijd in rehab. Ze zegt daarover: “Ik had nooit gedacht dat het mogelijk was om gelukkig te zijn omdat ik mijn hele leven depressief ben geweest. Het voelt fantastisch. Ik ben echt gelukkig nu.”

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie