Brakende Lady Gaga met worst bekogeld

BARCELONA - Na Justin Bieber voelde nu ook Lady Gaga zich even niet zo lekker op het podium en net als de tienerster kon Gaga het niet langer ophouden.

Daarom gaf ze over tijdens haar show. Zo is te zien op een filmpje dat de zangeres via Twitter met haar volgers deelt.

Daarbij schrijft ze: "Ik had gehoopt dat niemand het had gezien, maar eigenlijk is het best wel om te lachen."

Op het filmpje is duidelijk te zien dat de zangeres het podium opkomt en zich bijna onmiddellijk omdraait om tot drie keer toe over te geven.

Een mannelijke danser gaat op dat moment voor haar staan zodat het publiek het niet kan zien. Toch weerhield dit haar er niet van om vervolgens gelijk verder te gaan met haar show. Terwijl de popster aan het overgeven was, ging de zang overigens gewoon door.

Worsten

De Britse krant The Daily Star schrijft dat Gaga tevens een aantal worsten naar haar hoofd kreeg gesmeten tijdens het concert in Barcelona. Hiermee zouden fans verwijzen naar haar recente gewichtstoename.

Onlangs nog was ook een misselijke Justin Bieber op de bühne te zien, die tijdens de eerste show van zijn wereldtournee moest overgeven op het podium. Naar eigen zeggen omdat hij “te veel melk” had gedronken. Wat Lady Gaga op had is niet duidelijk. Tijdens een concert in de Ziggo Dome rookte ze op het podium een joint.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie