LOS ANGELES - Katy Perry is weer vrijgezel. De zangeres zou John Mayer nu definitief hebben gedumpt omdat hij "zich maar niet wil focussen op hun relatie".

Dat meldt RadarOnline. "John wil niet volledig voor de relatie gaan en hij bleef Katy wijsmaken dat hij zou veranderen, maar dat gebeurde maar niet. Katy was stapelgek op John en daarom bleef ze hem nieuwe kansen geven. Nu is ze het zat", aldus een insider.

Hij vervolgt: "John was ook dol op Katy, maar blijkt niet aan Katy's eisen te kunnen voldoen. Zij wil een man die voor honderd procent voor haar gaat en daar is John nu eenmaal de man niet naar. Hij verdween soms vijf dagen om haar dan vervolgens uit het niets op te bellen en wist haar dan toch weer te charmeren."

Scheidingsfeest

De knipperlichtrelatie tussen Perry en Mayer begon in augustus, maar het stel ging amper twee weken later alweer uiteen. Een paar weken later verzoenden ze zich weer, maar ditmaal lijkt de breuk definitief.

Perry organiseert overigens op 23 oktober een zogenaamd scheidingsfeest om, wat haar tweede huwelijksjubileum met Russell Brand zou worden, ‘te vieren’. De scheiding tussen de Amerikaanse zangeres en de Britse komiek werd in juli officieel.