LOS ANGELES - De vader van Rihanna zou het prima vinden als het weer helemaal goed komt tussen zijn dochter en Chris Brown.

"Ze houden van elkaar en dat is altijd zo geweest", zegt Ronald Fenty tegen In Touch Weekly. "Rihanna is gelukkig als ze bij hem is. Zolang zij gelukkig is, ben ik dat ook en dat zou de rest van de wereld ook moeten zijn."

Het lijkt erop dat Rihanna (24) en Chris Brown (23) weer een stel worden. Maandag werden de twee samen zoenend gespot in een nachtclub in New York. Vervolgens zette Brown zijn vriendin, model Karreuche Tran, aan de kant.

Papa Fenty is blij met de opnieuw opbloeiende liefde, ook al werd Brown in het verleden veroordeeld voor mishandeling van zijn dochter. "Iedereen maakt fouten en die kun je iemand niet eeuwig kwalijk blijven nemen. Iedereen verdient het om vergeven te worden."

"Chris heeft veel meer in huis dan de wereld weet. Ik hou echt van die jongen", gaat Fenty verder. "Hij is zo charismatisch en heeft altijd zo veel respect voor me. Dat vind ik echt geweldig aan hem."